Referencer

 • MHI Vestas Offshore, stressforebyggelse, seminar og coaching.
 • Rammeaftale med Vestas Offshore A/S, coaching af medarbejdere og medarbejdere med stress, 5 år.
 • Rammeaftale med Vestas Wind System, coaching af medarbejdere, og medarbejdere med stress.
 • Vestas Wind
 • Godt Smil
 • Tandprotesehuset
 • Sekura Cabins
 • Kinnarps
 • Tradium
 • Aarhus Tech
 • Dania Randers
 • Randers Tandhjul
 • Dermapharm
 • Randers Kommune
 • Grenå kommune
 • Mariager Fjord kommune
 • Madservice kronjylland
 • Randers Tekniske skole
 • Hammel Furniture
 • Hounö
 • MV plast
 • Urtegården
 • Hobro/Farsø sygehus
 • Gardin Lis
 • Randers FC
 • Randers HK
 • Mekoprint
 • Hjemmeplejen Hadsund
 • Områdecenter Violskrænten
 • Områdecenter Kildevang
 • mfl.

 

 

Områdecenter Kildevang, 3 års samarbejde
Områdecenter Kollektivhuset
Områdecenter Bakkegården/rosenvænget
Områdecenter Violskrænten, 2 års samarbejde
Mariager Fjord sygeplejen og Akut team

Mariager Fjord koordinatorer
Langå hjemmepleje

Mariager fjord hjemmeplejen, 1 års proces.

Mental coach for Randers FC U15,U17 og U19 spillere, rammeaftale, 6. år.
Mental coach for Randers FC ligaspillere
Mental coach for Randers HK´s ligaspillere 2 år.

“Jeg har haft et forløb med Dorthe gennem 6 måneder, hvor jeg er blevet skarpere på mig selv og mine kompetencer og har fået defineret, hvad jeg prioriterer, og hvordan jeg ønsker at leve mit liv, både arbejdsmæssigt og privat. Min selvtillid har fået et boost, og jeg er blevet god til at sige til og fra og drage omsorg for mig selv. Forløbet har været en kæmpe øjenåbner for mig, og jeg ved, at jeg aldrig igen kommer i en situation, hvor jeg mister arbejdslysten, glæden og kræfterne til selv at gøre noget for at ændre på de ting der ikke fungerer. For hver session med Dorthe har jeg fået nye værktøjer og nye input at arbejde videre med efterfølgende, og jeg er kommet ud på den anden side af forløbet som mit gamle jeg – bare i en bedre udgave. Jeg kan lide og genkende den udgave af mig selv, jeg er nu”    Medarbejder MHI Vestas Offshore

“Jeg har med stor glæde været igennem en coaching proces med Dorthe. Jeg har brugt hendes coaching på min arbejdsplads, og det har gjort mig til en ny person, både på job og hjemme. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan gøre alle tilfredse, og jeg skal tænke mere på mig selv. Det vigtigste er at jeg skal sige til og fra, og huske ikke at tage mit job med hjem. Når jeg har fri, har jeg fri, og det skal nydes med familien og mig selv.” Koordinator Mariager Fjord

“Dorthe´s coaching giver mig redskaber til at holde fokus på MINE mål og det JEG skal gøre for at nå dem. Hun guider mig til at skelne mellem det jeg ikke kan påvirke, og det jeg skal bruge min energi på. Så al min fokus og energi er placeret netop der, hvor jeg udvikler mig mest som håndboldspiller og ikke mindst som menneske !- og dermed når mine mål – og forøvrigt er hun bare fantastisk”
Ann Grete Nørgaard, Randers HK ligaspiller og A-landsholdsspiller.

“Jeg er professionel håndboldspiller hos Randers HK. Jeg har været hos Dorthe, fordi min selvtillid var nede og jeg var bange for at lave fejl på banen. Alt det virkede dårligt på min spillestil og min personlighed. De samtaler med Dorthe gav mig rigtig meget. Hun gav mig redskaber jeg kan bruge, når jeg kommer i en ubehagelig situation, og det hjælper mig rigtig meget på banen. Derudover har hun også hjulpet mig med at bygge min selvtillid op igen, nu er jeg ikke så bange mere. Jeg tænker anderledes når jeg står på banen og hvis jeg er i tvivl, så hører jeg Dorthes stemme i hovedet…. MANGE TAK Nina Wörz, Randers HK

“Nu hvor jeg har brugt en coach sideløbende med min fodbolddommer gerning, har jeg formået at skabe rigtig gode resultater på banen. Dorthe hjalp mig med at finde min indre ro, så jeg kunne fokusere 100% på det jeg skulle.
Lige fra vores første møde, kunne jeg fornemme at Dorthe viste hvad hun snakkede om, og var klar til at udvikle mig personligt som dommer”
Patrick Remon Andersen

Hornslet Idrætsforening, Håndbold

KB U16 elitepiger, KB U14 elitepiger

Randers Tandhjulsfabrik
“Vi har i 2009 indgået aftale med Exxpansion, om at gennemgå et kursusforløb omhandlende kvalitetsforståelse, kommunikation og samarbejde samt lean. Forløbet fortsætter i 2012. Samarbejdet har været værdiskabende for virksomheden, og har givet os en bedre måde at arbejde sammen på i hele virksomheden. Vi kan varmt anbefale et sådant forløb. Man er velkommen til af kontakte os for yderligere information.”
Kvalitets/produktionschef Lars Bo Nielsen, Bogholder Bente Rask

 

Kursus – Vestas CAD/VR
“Der blev helt stille omkring bordet, da det kom frem at nogle af vores kolleger, var tæt på at gå psykisk ned”. Heldigvis var vi så ærlige overfor hinanden at det kom frem. Dorthe gav os nogle gode redskaber til hvordan man kan komme ovenpå igen og til at blive deroppe. Vi har alle fået meget at tænke over og er meget glade for, at det netop var “os selv” vi valgte at bruge denne dag til. Fra at være en god gruppe, er vi nu en super gruppe, som er blevet meget opmærksomme på hinanden og os selv. Vi har fundet ud af at det handler om at være hele mennesker, så der er balance i arbejde og privatliv.
Henriette Krohn, Vestas CAD/VR

Lean, hold 3, Hobro/Farsø sygehus, Nov. 2014
” Vi er en flok, der gerne vil sige dig tak for 5 lærerige dage, hvor der også har været plads til hygge, og et godt grin. Vi tager absolut en masse med herfra, som vi kan bruge. TAK.

Dorthe har været tilknyttet kildevang i to projekter fra Forebyggelsesfonden. Det ene projekt hed ”Kollegial Sparring” og det andet hed ”Fremtids Værksted”.
I begge projekter har Dorthe formået at få medarbejderne til at involvere sig og engagere sig i projektet, samt fået dem til at føle et ejerskab af projektet. Dorthe formår at tale medarbejdernes sprog, og er god til at kalde tingene for hvad de er, og ikke bruge tiden på udenomssnak. Hun har formået at få implementeret et fælles sprog for medarbejderne i forhold til de konkrete projekter.
Dorthe´s arbejde er kendetegnet ved højt engagement, høj faglighed og en stor evne til at have overblikket over hvor i projektet vi er, samt hvilken retning vi nu skal i. Det har været en positiv oplevelse at have Dorthe med i de to projekter der har kørt på Kildevang.
Udover de to projekter har Dorthe været tilknyttet som konsulent/coach for en mindre personalegruppe med samarbejdsvanskeligheder. Også her har Dorthe en evne til hurtigt at finde frem til sagens kerne, og derefter arbejde ud fra det.
Det er ikke sidste gang at Kildevang vil anvende Dorthe til projekter, udvikling i grupper eller hvad der måtte komme.
Stine Norlén, Centerleder, Områdecenter Kildevang

Workshop – Vestas Wind System A/S

Vi har haft stor glæde af workshoppen på mange måder. Vi har fået defineret roller og fremhævet svage og især stærke sider. Dette har gjort os i stand til at samarbejde på et helt andet og bedre plan. Vi er nu forstående overfor roller i projekter og møder og lader de stærke farver træde i karakter. Jeg kan anbefale alle afdelinger og teams at udføre denne workshop. Det er en positiv øjenåbner, der på mange måder skaber en teamånd og grundlag for et stærkt samarbejde, som kan skabe store resultater. Dorthe leder og motiverer på en indsigtsfuld og professionel måde. Hun lader folk blomstre med ideer og belyser fortløbende de “findings”, man som deltager gør sig undervejs. Jeg er blevet særdeles meget klogere på mig selv og mine kolleger og kan derfor varmt anbefale Dorthe.
Torben Craner, Lawyer, Mediator, Vestas Wind Systems

Teamudvikling / proces
“Vi var midt i en proces med ny organisering og nye arbejdsopgaver, og vi var frustrerede og “stod i stampe”. Dorthe kom ind og var problemknuseren, som fik os til at se vores arbejdssituation fra nye vinkler. Samtidig var Dorthe med til at samle os til en homogen enig gruppe – fantastisk oplevelse.”

Administrative medarbejdere v/Randers Tekniske Skole

Kursus – Intern kommunikation
Kommentarer fra kursister : Lærerigt, godt at få nogle værktøjer, er kommet til at tænke over hvordan jeg selv kommunikerer, dejlig uformel, billedlige fortællinger, jordnært, levende, giver plads til tanker. Jeg vil gerne anbefale dig til andre.

“I forbindelse med min eksamen valgte jeg coaching som en hjælp til at komme af med min eksamensangst og på bare 2 gange blev jeg bevidst om de fysiske og psykiske hindringer, der gjorde mig ude af stand til at præstere tilfredsstillende, hvorefter Dorthe, ved hjælp af ganske enkle principper, lærte mig at tænke anderledes og se eksamen fra et andet perspektiv, hvilket for første gang har givet mig positive eksamensoplevelser”
Addie Østergaard

“Jeg har med stor glæde og udbytte været og er i forløb ved Dorthe. Jeg bruger coaching dels arbejdsmæssigt, men også i høj grad til privatlivet. Det gode ved coaching er at det giver handlemuligheder her og nu. Muligheder som jeg ikke har kunnet gennemskue eller se før. Den måde Dorthe spørger ind til mig, gør at jeg faktisk altid finder de svar inden i mig selv, som føles rigtige at handle på. Jeg har fundet ud af at jeg ved hjælp af coaching får meget nemmere ved at handle. Nu er der mange ting jeg vil handle på, efter jeg har opdaget hvor enkelt det egentlig er. Men mærkelig nok er det svært at stille sig selv de rigtige spørgsmål.
Karin Thrue

“Vi havde læst en artikel om coaching af teenagere, og valgte derfor i samråd med vores datter at forsøge dette. Amalie var en usikker og stille pige. Hun sagde kun noget i trygge omgivelser, havde svært ved at tage beslutninger og sige fra. Efter 2. session hos Dorthe, kunne vi tydeligt mærke forskel, Amalie var blevet mere sikker på sig selv, hun tog for første gang beslutninger selv, og kom endda og spurgte om hun måtte flytte skole. 3 gange coaching og Amalie var en ny pige. Vi kan varmt anbefale coaching og Dorthe. Mette Madsen